Popboks - Najavljen programa Exita 05 [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.05.2005. 00:00

Najavljen programa Exita 05

White Stripes, Underworld, Garbage, Ian Brown, Fatboy Slim, Apocalyptica, Disciplin A Kitschme, Laibach, Carl Cox i Dave Clark su ključni izvođači ovogodišnjeg Exita.

White Stripes
Najavljen programa Exita 05
White Stripes, Underworld, Garbage, Ian Brown, Fatboy Slim, Apocalyptica, Disciplin A Kitschme, Laibach, Carl Cox i Dave Clark su ključni izvođači ovogodišnjeg Exita. Jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi ove godine će se održati od 7. do 10. jula na 25 bina. U odnosu na prethodne godine, Exit 05 nudi nešto više čvršćeg gitarskog zvuka i dosta etno muzike. Očekuje se poseta od 120.000-150.000 ljudi, a na raspolaganju će im, pored hotelskih kapaciteta Novog Sada, biti i Kamp na obali Dunava koji će moći da primi oko pet hiljada ljudi.
Komplet karata za ovogodišnji Exit košta 4.000 dinara, dok će karta za jedan dan stajati između 1.290 i 1.590 dinara, zavisno od dana kupovine, dok će cene na dan festivala biti veće. Zvanična prodaja počinje 30. maja na ovlašćenim prodajnim mestima u Novom Sadu, Nišu, Beogradu i Subotici, dok će gosti iz inostranstva karte moći da rezervišu preko interneta.
Exit je jedan od četiri događaja u svetu koji će ove godine direktno prenositi Radio 1 BBC, a MTV će i ove godine da snimi nastavak filma o Exitu .


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.