Popboks - Remixujte Ramba Amadeusa [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 10.11.2006. 00:00

Remixujte Ramba Amadeusa

Svetski Mega Car je prvi autor iz Srbije koji je svoju pesmu prilagodio i ustupio servisu Your Spins, koji omogućava online remix numera autora iz celog sveta!

Rambo
Remixujte Ramba Amadeusa
Svetski Mega Car je prvi autor iz Srbije koji je svoju pesmu prilagodio i ustupio servisu Your Spins, koji omogućava online remix numera autora iz celog sveta!
Lista izvođača se inače tek formira, trenutno ih ima 30-ak.
Tako će se Turbo folk naći među pesmama imena kao što su Roots Manuva (na listi odmah ispod Ramba), Moby, Coldcut, Sasha, Spooky, Erasure, Max Sedgley, koji su takođe svoje pesme ustupili ovom zabavnom muzičkom servisu.
Osim online remixa, koji možete snimiti i poslati prijateljima ukoliko ste član ovog servisa (neophodna samo e-mail adresa, dobijate i svoju stranu sa sajtu), takođe imate mogućnost da napravite i kupite svoj ring-ton za mobilni telefon.
Nadamo se da će se uskoro još neki domaći autori naći na Your Spinsu.
Inače, večeras (10. novembar) Rambo nastupa u zrenjaninskom klubu Zeleno zvono, a dva dana kasnije u Pančevu.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.