Popboks - Konkurs za kompilaciju Pandemonium vol. 2 [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 22.02.2007. 00:00

Konkurs za kompilaciju Pandemonium vol. 2

Konkurs za kompilaciju Pandemonium vol. 2
Konkurs za kompilaciju Pandemonium vol. 2
Pravo učešća imaju autori iz Pančeva i bliže okoline, uslov za učešće na kompilaciji je isključivo autorska numera snimljena u studiju ili uživo, tehnička ispravnost i kvalitet snimka se podrazumevaju, navode iz PAnDEMOnium ekipe.
Autorska i izvođačka prava na numere koje se nađu na ovoj kompilaciji zadržavaju autori. Svakom bendu koji se pojavi na albumu sleduje 10 primeraka kompilacije, nastup na promociji u Studentskom domu u Pančevu i ostalim koncertnim promocijama, nacionalna radio, televizijska i promocija u štampanim medijima.
Rok za dostavljanje snimaka je 1. mart, a izlazak i promocija kompilacije se planira za sredinu aprila. Izdavač je Dom omladine Pančevo, detaljnije informacije možete dobiti putem e-maila.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.