Popboks - Peticija za Ulicu Nebojše Đukelića [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 01.03.2007. 00:00

Peticija za Ulicu Nebojše Đukelića

Peticija za Ulicu Nebojše Đukelića
Peticija za Ulicu Nebojše Đukelića
Društvo filmskih kritičara pokrenulo je inicijativu da se jedna ulica u Beogradu nazove Nebojša Đukelić, koji je bio jedan od najuspešnijih selektora FEST-a, filmski i TV reditelj i kritičar, ugledni i omiljeni TV autor.
Dugogodišnji urednik filmskog programa RTV Beograd, Nebojša Đukelić bio je voditelj i autor Hronika FEST-a, voditelj i autor kultne emisije Pokretne slike.
Bio je jedan od urednika emisije Moderna vremena TV Zagreb, autor i voditelj kviza o filmu Prvih sto godina, urednik emisija o Jugoslovenskom festivalu tržišnih komunikacija u Portorožu, autor više emisija o šahu Svet šaha, pokretač Festovizije, TV programa FEST-a, koji je pod pritiskom publike postao Treći kanal RTB.
Inicijativa se može potpisati svakog dana trajanja FEST-a u press centru ili holu velike dvorane Centra Sava, kaže se u saopštenju, ili putem našeg maila uz obavezno navođenje punog imena i prezimena i matičnog broja.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.