Popboks - Box set „Paket aranžman“ u izdanju Croatia Recordsa [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.03.2007. 00:00

Box set „Paket aranžman“ u izdanju Croatia Recordsa

Paket aranžman
Box set „Paket aranžman“ u izdanju Croatia Recordsa
Box set Paket aranžman koji, osim istoimenog, sadrži i prve albume Šarla Akrobate i Električnog Orgazam objavljen je pre dve nedelje u Hrvatskoj.
Naslednik Jugotona na svom sajtu navodi da je u pitanju „dragocjeno svjedočanstvo o afirmaciji ne samo beogradske, nego i novovalne rock scene cijele ex-Jugoslavije na početku 80-ih, te o doprinosu tada najveće nacionalne diskografske kuće Jugoton žanru koji se – u svjetskim razmjerima – prvenstveno oslanjao na pomoć malih, nezavisnih izdavača“.
Inače, Paket Aranžman je prvo CD reizdanje doživeo još 1991 na Jugotonovoj etiketi, a pre par godina za područje SCG album je objavio i notorni City Records.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.