Popboks - EXIT 07 – 03: Kašnjenje zvezda [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 15.07.2007. 00:00

EXIT 07 – 03: Kašnjenje zvezda

Treće veče na Exitu 007 obeležila su kašnjenja na koncertima glavnih izvođača, za razliku od ranijih festivalskih večeri kada se to nije događalo

EXIT 07 – 03: Kašnjenje zvezda
EXIT 07 – 03: Kašnjenje zvezda
Treće veče na Exitu 007 obeležila su kašnjenja na koncertima glavnih izvođača, za razliku od ranijih festivalskih večeri kada se to nije događalo.
Snoop Dogg se pojavio pred publikom u 01.50, sa skoro dva sata zakašnjenja u odnosu na najavljeni početak njegovog koncerta, koji je potom pratilo oko 30.000 ljudi.
Na Fussion bini najviše publike doveo je hrvatski punk-rock bend Hladno Pivo, koji je kroz svoj repertoar provukao najveće hitove sa ranijih izdanja, ali i veći broj pesama sa aktuelnog albuma Knjiga žalbi.
Posebnu atrakciju večeri predstavljao je Mark "Bez" Berry, član britanskog benda Happy Mondays, koji je u svom DJ nastupu puštao hitove svog benda, ali i drugih bendova, poput Run DMC, EMF i Beastie Boysa.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.