Popboks - Vodimo vas na Veliki Prezir [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.06.2008. 19:55

Vodimo vas na Veliki Prezir

Popboks nagrađuje šestoro čitalaca ulaznicama za sutrašnji koncert grupe Veliki Prezir na beogradskoj Letnjoj Šikari, na kom će grupa svirati i pesme koje će se naći na novom albumu.

Najpre ćemo dodeliti tri ulaznice tako što ćemo iz "šešira" izvući imena troje čitalaca koji tačno odgovore na naše prvo nagradno pitanje.

Popboks nagrađuje šestoro čitalaca ulaznicama za sutrašnji koncert grupe Veliki Prezir na beogradskoj Letnjoj Šikari, na kom će grupa svirati i pesme koje će se naći na novom albumu.

Najpre ćemo dodeliti tri ulaznice tako što ćemo iz "šešira" izvući imena troje čitalaca koji tačno odgovore na naše prvo nagradno pitanje.

Ono se tiče Kena Stringfellowa iz grupe Posies, koji je učestvovao u snimanju novog albuma Velikog Prezira.

Pored Posiesa i Prezira, u biografiji Kena Stringfellowa je i niz drugih bendova u kojima, ili sa kojima, je svirao.

Naše nagradno pitanje, tj. zadatak, jeste da navedete bar jedan od njih čije ime počinje na slovo R.

Odgovore šaljite do sutra u 12 h; oko 12:30 h, proglasićemo dobitnike i postaviti novo nagradno pitanje.

Drugu epizodu nagradne igre okončaćemo sutra oko 14 h, kako bi oni koji ne osvoje ulaznice mogli da bez prevelike žurbe stignu na neko od prodajnih mesta Eventima (npr. u Domu omladine - ulaz iz Makedonske), ili na sam brod Letnja Šikara (usidren u blizini sportskog centra 25. maj) i kupe ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

Pretprodaja traje do 18 h, nakon čega će karta koštati 700 dinara; događaj počinje u 22 h.

Koncert organizuje Popboks.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.