Popboks - Vrući pacovi obrađuju [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 17.06.2009. 12:17

Vrući pacovi obrađuju

Članovi Supergrassa Gaz Coombes (na slici) i Danny Goffey su sa producentom Nigelom Godritchem, najpoznatijem po radu sa Radioheadom, osnovali grupu Hot Rats.

Bend radi na albumu obrada na kom će biti zastupljeni Kinks, Sex Pistols, Syd Barrett, Gang of Four i Roxy Music.

Članovi Supergrassa Gaz Coombes (na slici) i Danny Goffey su sa producentom Nigelom Godritchem, najpoznatijem po radu sa Radioheadom, osnovali grupu Hot Rats.

Bend radi na albumu obrada na kom će biti zastupljeni Kinks, Sex Pistols, Syd Barrett, Gang of Four i Roxy Music, piše NME.

Debi Hot Ratsa planiran je za jesen.

Combes i Goffey ranije su, u pauzi matičnog benda, nastupali kao Duke Diamond and Randy Hoo Ha.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.