Popboks - Supreme i Blokovski - Samo lagano [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.09.2009. 13:35

Supreme i Blokovski - Samo lagano

Novobeogradska rep etiketa Carski rez od danas ima novo izdanje u katalogu. 

"Danas, 09.09.09. u 09:09 album Supreme i Blokovski - Samo lagano naći će se na besplatanom downloadu, preko sajta nezavisne etikete Carski rez", saopštio je izdavač.

Novobeogradska rep etiketa Carski rez od danas ima novo izdanje u katalogu.

"Danas, 09.09.09. u 09:09 album Supreme i Blokovski - Samo lagano naći će se na besplatanom downloadu, preko sajta nezavisne etikete Carski rez. Ovo web izdanje sadrži 13 pesama, gostujući emsijevi su Mauzer, The Easst, Sab, Psiho Mistik, Rio, a bitmejkeri Skubi, Fokus, Kuer, Roycter, Shkart Beatz. Miks i master radio je Skubi. U popodnevnim časovima istog dana, održaće se nesvakidašnja promocija sa elektronskim potpisivanjem albuma, o čemu opširnije možete saznati na sajtu carskirez", saopštio je izdavač.

A evo šta o albumu i promociji kažu autori.

O albumu

Blokovski: Super mi je što bukvalno svaka pesma iza sebe drži neku priču, nadam se da će se to i osetiti u slušanju. U suštini retko kad je bilo ajde da se nađemo da snimamo pesmu, nego sednemo, pijemo, pričamo i onda kao, e a mogli bi nešto i da snimimo. Nije bilo nikakve tenzije, samo lagano.

Supreme: Na albumu smo radili relativno dugo, ako uopšte može tako da se kaže, jer smo sve pesme radili jako spontano. Kad se skupilo dovoljno pesama, snimili smo još par da se zaokruži neka celina, i eto, sad je u vašim zvučnicima.

O promociji

Blokovski: U popodnevnim časovima, od 16 do 18 najverovatnije, održaćemo mali sešn sa ljudima kojima je zanimljivo ovo što radimo. Sve će se odvijati na msn adresi samolagano@live.com, pa ovim putem vas pozivam da nam se pridružite.

Suprim: Znači svi koji bi želeli da dobiju digitalni autogram nas dvojice na omotu i da malo porazgovaraju sa nama, neka dodaju na msn gore pomenutu adresu, pa cemo se malo družiti pred utakmicu.

Blokovski: Možda neka devojčica bude tražila da joj se potpišeš na fotku, ne mora samo na omot... kad već nema para u repu, onda moraš da organizuješ sebi dobro zezanje, mi upravo to i radimo, a ovog puta možete sa nama. Jessss.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.