Popboks - Tri nove Marčelove pesme do koncerta [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.10.2010. 08:58

Tri nove Marčelove pesme do koncerta

Povodom koncerta koji će u subotu, 6. novembra, u velikoj sali SKC-a, održati Marčelo & Filteri, na sajtu kompanije sa kojom Marčelo sarađuje, svakog ponedeljka do koncerta biće postavljena po jedna nova pesma sa novog albuma Deca i Sunce.

Povodom koncerta koji će u subotu, 6. novembra, u velikoj sali SKC-a, održati Marčelo & Filteri, na sajtu kompanije sa kojom Marčelo sarađuje, svakog ponedeljka do koncerta biće postavljena po jedna nova pesma sa novog albuma Deca i Sunce.

U ponedeljak, 18. oktobra postavljena je numera Takav da mirno spava, koja je ujedno i prva nova napisana pesma posle izlaska poslednjeg Marčelovog albuma Treća strana medalje. Ova pesma predstavljaće najavni radijski singl za novo izdanje.

Do koncerta će se na ovom sajtu pojaviti još dve pesme i to 25. oktobra i 1. novembra.

Koncertom u SKC-u, Marčelo obeležava deset godina od prve samostalno napisane pesme, tako da će svaki posetilac koncerta na poklon dobiti primerak novog albuma Marčela & Filtera.

"To je ujedno moj četvrti album i prvi album Filtera kao grupe, čime bismo, između ostalog, želeli da pošaljemo poruku svojoj publici da se u vremenu novčanica, kablova i polurobota čvršće no ikad drže svojih pravih prijatelja - onih sa kojima su stvarno podelili i dobro i zlo, a ne samo internet-impulse. Takođe, lepa je prilika da, pre nego što krenemo napred, pogledamo unazad i sa bine pošaljemo jedno veliko hvala svim ljudima sa kojima smo imali čast da sarađujemo u tih deset godina", izjavio je Marčelo pred slavljenički koncert.

Karte su u prodaji na blagajni SKC-a, po ceni od 750 dinara.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.