Popboks - Preslušaj EP: Punčke - Mehanizmi obrane [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.02.2012. 09:40

Preslušaj EP: Punčke - Mehanizmi obrane

Hrvatski ženski alt-rock trio Punčke je objavio EP pod nazivom Mehanizmi obrane.

Hrvatski ženski alt-rock trio Punčke je objavio EP pod nazivom Mehanizmi obrane.

Punčke će 4. marta održati koncert u beogradskom Gun Clubu.

Saopštenje:

Na EP-u se nalaze četiri pjesme koje ujedno predstavljaju i naš rad kroz proteklih par mjeseci sa novom basisticom. Putem ovog albuma se želimo približiti publici i napraviti „uvertiru“ za nadolazeći album koji planiramo snimiti do početka sljedeće godine.

EP se može besplatno skinuti sa naših Internet stranica, ali ga je također moguće kupiti za 30kn bilo na našim koncertima ili putem dogovora. Svu zaradu od prodaje ulažemo u studio kako bi napokon ostvarile dugo očekivani san – a to je pravo snimanje u kvalitetnom studiju.

Putem ovog EP-a smo si omogućile i veliki broj koncerata (što po Sloveniji, BiH, Austriji, Srbiji i naravno Hrvatskoj) putem kojih ćemo ga promovirati te na taj način pokušati skupiti dovoljno sredstava za studio ali isto tako i predstaviti se publici onako kako mi to najbolje i znamo a to je sviranjem uživo.

Detaljan popis naših nadolazećih koncerata možete pogledati na našim Internet stranicama, no važno je spomenuti  10.3. kada ćemo imati promociju EP-a u klubu Walkow u Vinkovcima te 17.3. kada ćemo po prvi puta promovirati svoj novi EP u zagrebačkom klubu Spunk. 

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.