Popboks - Bee and Flower dolaze u Beograd i Novi Sad [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 17.04.2012. 12:32

Bee and Flower dolaze u Beograd i Novi Sad

Američki indie sastav Bee and Flowers nastupiće u Beogradu (17. maj, Gun club) i Novom Sadu (18. maj, CK13) u okviru evropske turneje na kojoj promovišu treći album Suspension.

Američki indie sastav Bee and Flowers nastupiće u Beogradu (17. maj, Gun club) i Novom Sadu (18. maj, CK13) u okviru evropske turneje na kojoj promovišu treći album Suspension.
Bee and Flower osnovala je Dana Schechter 1998. godine. Od drugog albuma član benda i producent postaje Toby Dammit, koji je ranije sarađivao sa Iggy Popom. Poslednji album snimljen je još 2009, ali je objavljen tek nedavno jer je Dana bila zauzeta svojim prvobitnim poslom kompjuterskog animatora. Organizatori najavljuju da će publika imati priliku da u Beogradu i Novom Sadu, pored novih pesama, čuje i numere koje su ovaj bend definisale u takozvanom indie americana zvuku.
Karte za beogradski nastup Bee and Flower mogu se kupiti u kafeu Šikarica (Skadarska ulica) i Pinball Wizard Records prodavnici u Eurocentru (Makedonska ulica) po ceni od 800 dinara. Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.