Popboks - Xanax u Domu omladine 11. maja [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.05.2012. 16:09

Xanax u Domu omladine 11. maja

Beogradski bend Xanax koncertno će promovisati svoj debi album Ispod površine, najavljen pesmom Sedma sila 11. maja u Domu omladine.

Kao specijalni gosti nastupiće grupa Lira Vega.

Beogradski bend Xanax koncertno će promovisati svoj debi album Ispod površine, najavljen pesmom Sedma sila 11. maja u Domu omladine.

Kao specijalni gosti nastupiće grupa Lira Vega.

Koncert počinje u 21h. Ulaznice su u pretprodaji na blagajni DOB-a po ceni od 300 dinara.

Xanax je pre tri godine osnovala pesnikinja i likovna umetnica Sana Garić а u grupi su muzičari koji imaju staž u raznim beogradskim bendovima - gitarista Vladimir Krakov, basista Dušan Zdravković, bubnjar Miroslav Ćatić, saksofonista Borko Borac i čelista Nebojša Mrđenović. Xanax predstavlja interesantan spoj gitarskog zvuka sa elektronikom i elementima dub-stepa, postroka i hip-hopa a pažnju javnosti je privukao pesmama Mašinerija i Savršena rešetka koje su se našle na Jelen Top 10 listi. Pilot singl za pesmu Svetli dan našao se i na top listi regionalnog MTV-ja, spot je emitovao i ruski TV kanal A1 a bonus mix za ovu numeru je uradio Rambo Amadeus.

Xanax je nedavno potpisao ugovor sa koncertnom agencijom IceCreamDisco i izdavačkom kućom Fusion Records iz Moskve. Bend je već svirao u ruskoj prestonici kao i u Petrovgradu, zatim u Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj a ovo će im biti peti nastup u Beogradu. 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.