Popboks - Green Day u maju stižu u Beograd [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 17.12.2012. 10:07

Green Day u maju stižu u Beograd

Američki sastav Green Day nastupiće 27. maja u Beogradu u okviru turneje na kojoj promovišu trostruki album Uno, Dos, Tre. Billie Joe Armstrong i bend sviraće u Donjem gradu Kalemegdana.

Američki sastav Green Day nastupiće 27. maja u Beogradu u okviru turneje na kojoj promovišu trostruki album Uno, Dos, Tre. Billie Joe Armstrong i bend sviraće u Donjem gradu Kalemegdana.

Green Day će u Srbiji nastupiti u okviru, kako je najavila agencija Avalon - "koncertnog spektakla Calling". Kalifornijski sastav, osnovan 1987, nikada do sada nije svirao na prostoru Balkana, a nastup na Kalemegdanu biće jedini u regionu prema tvrdnji organizatora. Pored trija Green Day, nastupiće još nekoliko izvođača. Koncertna agencija Avalon je organizator Belgrade Calling festivala.

Koncert u Beogradu je prema za sada zakazanim datumima prvi u Evropi na ovoj turneji. Green Day se trenutno nalaze na turneji po SAD. Ona je u septembru bila na kratko prekinuta posle incidenta koji je pevač Billie Armstrong napravio u Las Vegasu kada je prekinuo izvođenje hita Basket Case i izvređao organizatore festivala jer su mu javili da je isteklo vreme za njegov bend. Više informacija o koncertu Green Day, kao i cenama ulaznica, trebalo bi da bude objavljeno narednih dana.

:: KUPITE ULAZNICE ::
 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.