Popboks - Zoran Predin gostuje kod Ludih žena [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 29.01.2013. 11:55

Zoran Predin gostuje kod Ludih žena

Užička grupa Lude žene ugostila je Zorana Predina na poziciji vokala u singlu Moja draga kojim najavljuju svoj drugi album. Pesmu možete preslušati u okviru ove vesti.

Užička grupa Lude žene ugostila je Zorana Predina na poziciji vokala u singlu Moja draga kojim najavljuju svoj drugi album. Pesma se može besplatno preuzeti sa Facebook profila Ludih žena (nakon što lajkujete njihovu stranu).

"Sa Zoranom smo se upoznali 2011. godine na festivalu Centrala gde su nastupale Lude žene i njegova Globoka grla. Pesma Moja draga je nastala na našu inicijativu i nije pravljenja samo za Zorana, niti je u prvi mah bilo planirano da je on peva. Do te ideje smo došli kasnije, nakon što je numera već bila već gotova. Primetili smo da bi Zoran mogao da joj da novi feeling, predložili mu da je otpeva, on je pristao, i to je to", navodi se u izjavi gitariste Ludih žena Radovana Cicvarića.

Očekuje se da bi novi album Ludih žena mogao da bude završen u martu. Prvi album Anahronija, Lude žene su objavile 2009. godine.

Preslušajte pesmu Moja draga:  

 

 

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.