Popboks - Bubnjar Black Keys zaratio preko Twittera sa fanovima Justina Biebera [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 18.02.2013. 12:51

Bubnjar Black Keys zaratio preko Twittera sa fanovima Justina Biebera

Verbalni duel Patricka Carneya i Justina Biebera preneo se na Twitter

Sukob bubnjara Black Keys i tinejdžerske pop zvezde počeo je kada je Carney kritikovao muziku Justina Biebera tokom dodele Grammy nagrada. Bieber je kasnije na ovu Carneyevu tvrdnju odgovorio da ga "treba išamarati". Kako je mladi pevač za ovakvu izjavu dobio veliku podršku svojih fanova, Patrick Carney je odlučio da uzvrati time što je ime na svom Twitter profilu promenio u Justin Bieber.

"Nema Patricka, ja sam sada Justin", napisao je Carney, a na svom profilu je pored toga stavio i link 'svetske premijere Bieberove pesme' koji je ustvario vodio na Recombo DNA grupe Devo. Fanovi Biebera su posle ovoga očekivano zasuli Carneya nizom uvreda navodeći da glupo reaguje na "šalu Biebera o njemu".

Black Keys su na dodeli Grammy nagrada osvojili čak četiri priznanja u kategoriji rock muzike.

 

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.