Popboks - Preslušajte album: Atoms For Peace - Amok [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 19.02.2013. 10:14

Preslušajte album: Atoms For Peace - Amok

Atoms For Peace ponudili su na fanovima na preslušavanje ceo album Amok

Razlog zbog kojeg su Atoms For Peace već sada dali mogućnost da se presluša ceo album, iako je njegovo zvanično objavljivanje zakazano tek za 25. februar, leži u tome što su već sve numere pronašle svoj ilegalan put do interneta.. Gitarista Nigel Godrich (levo na slici gore) izjavio je da "nije iznenađen što je ceo album unapred procureo na internet".

Godrich i frontmen Atoms For Peace Thom Yorke dobro se poznaju više od dve decenije jer zajedno sarađuju u radu grupe Radiohead. Godrich, koji je producent sastava Radiohead, opisao je svoj rad sa Atoms For Peace kao "sladoled posle divne večere". On je dodao i to da Radiohead već imaju "50 novih pesama" u rezervi.

Pored Yorkea i Godricha u ovoj electro-rock supergrupi su Flea (Red Hot Chili Peppers), Joey Waronker (bubnjevi, Beck i R.E.M) i Mauro Refosco (perkusije).

Magazin Rolling Stone je Amok svrstao među deset izdanja od kojih se najviše očekuje ove godine. Ceo album Amok grupe Atoms For Peace možete preslušati dole.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.