Popboks - Pantha Du Prince, Mouse on Mars i DJ Dinky na Resonate festivalu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 12.03.2013. 11:22

Pantha Du Prince, Mouse on Mars i DJ Dinky na Resonate festivalu

Resonate festival održaće se u velikoj sali Doma omladine Beograda od 21. do 23. marta

Prvog dana Resonate festivala (21. mart) nastupiće Pantha Du Prince, nemački autor, producent i DJ koji će promovisati svoj muzički projekat Elements of Light. Duo iz Kelna Mouse on Mars predstaviće se beogradskoj publici 22. marta. Nemački sastav je trenutno na turneji na kojoj promoviše album Parastrophics iz prošle godine. Poslednji dan festivala (23. mart) rezervisan je za DJ Dinkyja.

Karte za Resonate festival mogu se kupiti po cenama od 1.300 dinara za nastupe Pantha Du Prince i Mouse on Mars, dok ulaznice za DJ Dinkyja koštaju 600 dinara.

Resonate festival:

  • 21. mart - Pantha Du Prince (1.300 din)
  • 22. mart - Mouse on Mars (1.300 din)
  • 23. mart - DJ Dinky (600 din)

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.