Popboks - Liama Gallaghera dva puta izbacili iz istog paba [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 13.03.2013. 10:09

Liama Gallaghera dva puta izbacili iz istog paba

Frontmen grupe Beady Eye dva puta je u istom danu izbačen iz paba u severnom Londonu

Liam Gallagher je prema pisanju britanskog dnevnika Sun u nedelju zbog pijanstva dva puta izbačen iz paba The Queens in Crouch End.

Britanski list je do ove informacije došao tako što se pab na svom Twitter profilu pohvalio da je izbacio poznatu mušteriju. "Morali smo danas dva puta da izbacimo napolje Liama Gallghera. Pitao je: 'Jel to zato što sam rock zvezda?', ali je dobio odgovor: 'Ne, nego zato što si pijani glupan', pisalo je na Twitteru The Queens in Crouch End paba.

Ova objava je kasnije izbrisana sa interneta, a menadžer paba je u izjavi za medije rekao da je "Gallagher tretiran kao bilo koja druga mušterija". "Samo smo mu rekli da ne možemo da ga uslužimo jer je previše pijan. Nebitno je koja je osoba u pitanju, ko god je previše pijan neće biti uslužen", rekao je menadžer.

Gallagher je u nedelju navodno otišao u pab kako bi se sastao sa nekadašnjim gitaristom Oasisa Paulom Arthursom, poznatim pod imenom Bonehead. U pabu su tada bile mahom porodice koje su slavile Dan majki, zbog čega je Gallagherovo ponašanje posebno zasmetalo upravi.

Frontmen Beady Eye nedavno je izjavio da je pesma Psyja Gangnam Style klasik.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.