Popboks - Kompletiran program Donaufestivala [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 13.03.2013. 14:06

Kompletiran program Donaufestivala

U austrijski grad Krems krajem aprila i početkom maja stiže još zanimljivih izvođača

O ovogodišnjemu programu festivala koji će tokom dva prolećna vikenda (25-27 april, 2-5 maj) biti održan u austrijskom gradu Kremsu na obali Dunava već smo izveštavali ranije, a kompletiranom spisku izvođača pridodati su, između ostalih, i eksperimentalni hip hop sastav Death Grips, avangardisti Zs, electro dub vedeta Andy Stott, kao i Buke & Gase (na slici) i Between the Devil and the Wide Blue Sea.

Iscrpne informacije možete naći na festivalskoj internet stranici.

Foto: sebastian kim

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.