Popboks - Beogradski koncert grupe Vrooom, uskoro novi singl [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 03.04.2013. 11:46

Beogradski koncert grupe Vrooom, uskoro novi singl

Grupa Vrooom održaće 12. aprila u beogradskom Kulturnom centru Grad koncert na kome će premijerno izvesti neke od numera koje će se pojaviti početkom leta na njihovom novom albumu, uključujući i singl 'Output' čije se objavljivanje očekuje u drugoj polovini aprila.

"Još energičniji zvuk obojen savremenim electro i synthpunk motivima uz Marka Grubića i Lava Bratušu izvešće Tamara Kojić (glas), koja je već nastupala sa Vrooomom i sasvim novi član Tamara Bijelić (glas i klavijature). Iz opravdanih, a lepih razloga, Vanja Vukotić će narednih godinu dana biti posvećena samo studijskom radu sa grupom", kažu iz Vroooma.

Bend takođe najavljuje nakon koncerta "eklektičan i intrigantan DJ set, koji će početi zajedničkim nastupom Vroooma i DJ dua sa kojim će grupa u bliskoj budućnosti sarađivati, a čiji će identitet biti sakriven do samog nastupa".

Promociju novog singla Vrooom će održati i u Novom sadu 26. aprila, a zatim sledi niz koncerata na kojima će se između ostalog predstaviti novi album čije se objavljivanje planira za početak leta.

Koncert u KC Gradu počinje tačno u 22.30h, a cena ulaznice je 300 dinara.

Vrooom je u februaru izbacio spot za singl Izlaz koji možete pogledati ispod:



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.