Popboks - Eddie Vedder pevao sa Queens Of The Stone Age u Čileu (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.04.2013. 11:40

Eddie Vedder pevao sa Queens Of The Stone Age u Čileu (Video)

Frontmen grupe Pear Jam Eddie Vedder pridružio se na sceni grupi Queens Of The Stone Age tokom njihovog nastupa na Lollapalooza festivalu u Santijagu (Čile).

Eddie Vedder je učestvovao u izvođenju numere Little Sister sa četvrtog albuma Queens Of The Stone Age Lullabies To Paralyze. Frontmen Queens Of The Stone Age Joshua Homme predstavio je Vebbera kao "čudesnog muzičara i sjajno ljudsko biće".

 Američka grupa je prošle nedelje na Lollapalooza festivalu u Brazilu prvi put odsvirala numeru My Good Is The Son sa novog albuma ...Like Clockwork, koji će se naći u prodaji od 3. juna.

Pogledajte ispod kako je izgledalo izvođenje numere Little Sister sa Eddie Vedderom.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.