Popboks - Večeras u DOB-u promocija knjige Cvjećarnica u kući cveća [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 10.04.2013. 11:15

Večeras u DOB-u promocija knjige Cvjećarnica u kući cveća

Promocija knjige o fenomenu stripa Alan Ford u SFRJ "Cvjećarnica u kući cveća" Lazara Džamića održaće se večeras u 19 časova u Domu omladine Beograda.

Lazar Džamić u svojoj knjizi pokušava da odgovori na to zbog čega je Alan Ford, pored Italije, zabeležio ogromnu popularnost još samo u SFRJ i nigde više u svetu. Pored autora, na promociji će govoriti i novinari Teofil Pančić i Ivan Ivačković.

Promocija će se održati u holu ispred sale Amerikana, a svi današnji programi u Domu omladine Beograda započeće minutom ćutanja zbog Dana žalosti koji je proglašen u Srbiji.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.