Popboks - Next Fest - humanitarni muzički festival u Užicu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 11.04.2013. 11:34

Next Fest - humanitarni muzički festival u Užicu

U Gradskom kulturnom centru u Užicu 4. i 5. maja održaće se humanitarni muzički festival Next Fest.

Kako navode organizatori, primarni cilj festivala je sakupljanje novaca za pomoć užičkom porodilištu u okviru akcije Bitka za bebe.

Nastup na festivalu su potvrdili sledeći domaći bendovi: Deca loših muzičara, Mašta bašta, Sinestezija, Hadži Prodane Duše, Nikad spremni, kao i domaći DJ-evi: Marko Milosavljević, MDKSL, Aleksandar Ivković, Battric & Mivu, Klaus & Miloš Jovanović, Subotić, Ivan Pečeničić, Luka Vuković & Ivan Radojević, DJ Sima i drugi.

Next Fest, u organizaciji Udruženja Shift 2, podržao je Grad Užice, Regionalna kancelarija za mlade i akcija Bitka za bebe.

"Uz odličan muzički program, vrhunski atmosferu, zajedno sa poznatim muzičarima ćemo pokušati da pomognemo našem porodilištu", dodaju organizatori.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.