Popboks - Chuck Prophet sutra u Novom Sadu, u sredu u Beogradu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 15.04.2013. 10:04

Chuck Prophet sutra u Novom Sadu, u sredu u Beogradu

Američki rock muzičar Chuck Prophet, nekadašnji član kultnog sastava Green on Red, održaće sa svojim bendom The Mission Experess koncerte u Novom Sadu i Beogradu.

Chuck Prophet će u utorak (16. april) svirati u Quarteru u Novom Sadu, a u sredu (17. april) u Domu omladine Beograda. Američki muzičar u Srbiju dolazi u okviru turneje na kojoj promoviše svoj 12. album Temple Beautiful. Predgrupa na koncertu u Novom Sadu biće Ragman, a u Beogradu Rebel Star.

Karte za koncert u Novom Sadu prodaju se po ceni od 800 dinara (1.000 na dan nastupa). Ulaznice za beogradski koncert mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara.

Chuck Prophet je svirao u Domu omladine Beograda i 2009. godine.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.