Popboks - Slayer: Pravićemo svi zajedno buku u Jeffovu čast (pogledajte šta poznati muzičari kažu o Jeffu) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 15.05.2013. 15:26

Slayer: Pravićemo svi zajedno buku u Jeffovu čast (pogledajte šta poznati muzičari kažu o Jeffu)

Organizatori koncerta, koji će Slayer održati 25. juna u Kombank areni, saopštili su zbog brojnih pitanja fanova da će koncert biti održan kao što je ranije najavljeno jer bend u izmenjenom sastavu nastupa već dve godine, od momenta kada je Jeffu Hannemanu otkrivena bolest.

Evropska turneja benda neće biti dovedena u pitanje što su Tom Araya i Kerry King zvanično potvrdili na sajtu: “Znamo da naši fanovi svuda pate zbog gubitka Jeffa kao i mi. Želimo da vas obavestimo da dolazimo ovog leta u Evropu tokom juna, jula i avgusta i da ćemo SVI ZAJEDNO praviti buku za našeg brata i dragog prijatelja Jeffa…Vidimo se!”

Kao predgrupa Slayeru nastupiće bend Newsted, bivšeg basiste Metallice – Jason Newsteda.  Do 02. juna ulaznice će biti 1900 dinara a zatim, do datuma koncerta, prodavaće se po ceni od 2200 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Najveća imena svetske metal scene, na nedavno održanoj “Revolver Golden Gods” dodeli nagrada, odali su počast Jeffu Hannemanu minutom buke. Tom prilikom snimljen je i video gde su mnogi podelili svoje utiske o poznanstvu sa legendarnim osnivačem i gitaristom Slayera. Možete ga pogledati ispod:
 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.