Popboks - Basista R.E.M. daje grupi nula šansi da se ponovo okupi [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 17.05.2013. 15:33

Basista R.E.M. daje grupi nula šansi da se ponovo okupi

Mike Mills, basista grupe R,E.M. tvrdi da ne postoji šansa da se američka grupa ponovo okupi.

R.E.M. su 2011. godine objavili poslednji studijski album Collapse Into Now posle kojeg se grupa rasformirala. Kako su ove nedelje objavili reizdanje albuma Green iz 1988, u medijima je počelo da se pominje pitanje mogućeg njihovog povratka na scenu.

Mike Mills je intervjuu za magazin Rolling Stone demantovao da postoje šanse da se grupa ponovo sastane i krene na povratničku turneju.

"Nije bilo drugih faktora osim što smo odlučili da se rasformiramo. Nismo imali problem sa drogom, nije bilo svađa, nije bilo nikakvih problema sa zakonom, jednostavno je došlo vreme da se rastanemo. Ne verujem da ćete videti ponovo R.E.M. na turneji", rekao je Mills.

Mediji su spekulacije o ponovnom okupljanju R.E.M. izvukli i iz toga što je Mills nedavo u Njujorku svirao sa nekadašnjim gitaristom te grupe, Peterom Buckom.

"Svirao sam sa Buckom, tako da čudne stvari mogu da se dogode. Niko ne može da predvidi budućnost, ali sada su trenutno nula šanse da se R.E.M. ponovo okupi. Apsolutna nula", zaključio je Mills.

R.E.M. su u Beogradu održali koncert 2005. godine.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.