Popboks - Preslušajte kompilaciju: Balkan Under The Radar - The Invisible Scene [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.05.2013. 09:52

Preslušajte kompilaciju: Balkan Under The Radar - The Invisible Scene

Izdavačka kuća Black Planet objavila je kompilaciju 'Balkan Under The Radar: The Invisible Scene' koju je dala na preslušavanje i besplatno preuzimanje sa interneta.

Većina pesama pravljena je posebno za kompilaciju Balkan Undert The Radar: The Invisible Scene i sve numere koje se na njoj nalaze nisu nikada ranije objavljene.

Kompilacija je po rečima izdavača imala za cilj da otkrije zanimljiva imena iz Srbije i regiona. "Jedan od ciljeva bio je da pomirimo bendovsku (sviračku) i elektronsku (producentsku) struju jer mislimo da u muzici više nema ograničenja, za  pametnog čoveka i komarac je muzika", navodi se u saopštenju izdavača.

Na kompilaciji se nalazi čak 27 izvođača i isto toliko numera. Svoje mesto na ovom izdanju zauzeli su: Figurative Theatre, Velibor Nikolić, Tearpalm, Bitipatibi, There, Monamie, Gardanel feat. Markiza, Paydo Komma, The God, Kleimor, Mizar, Katabazija, Nebo je crveno, Fantodrom, Zartzinfect, Third I, Atom/Output, I Am Kiwi Eat Me, Xiqhhyiecryn, maD & Alg0rh1tm, Disorb, Nati, Monofonik, Coco Schwab, Raven, Crocodile Tears ft. G6 i Ž.

Iz Black Planeta naglašavaju da je kompilacija na sajtu Bandcamp dostigla svoj maksimum downloada za maj, te da zbog toga sve zainteresovane za besplatno preuzimanje mole da im se obrate na njihov email, preko kojeg će im poslati alternativni link.

Preslušajte ispod kompilaciju Balkan Under The Radar: The Invisible Scene.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.