Popboks - Beyonce, Lady Gaga, Shakira među najmoćnijim ženama sveta [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 24.05.2013. 11:01

Beyonce, Lady Gaga, Shakira među najmoćnijim ženama sveta

Među sto najuticajnijih žena sveta, po listi magazina Forbes, nalaze se i pevačice Beyonce, Lady Gaga i Shakira.

Najmoćnija žena sveta po magazinu Forbes je kancelarka Nemačke Angela Merkel. Novinarka i voditeljka Oprah Winfrey zauzima 13. mesto i najbolje je plasirana žena iz oblasti šoubiznisa.

Kada su pevačice u pitanju, najbolje se kotira Beyonce koja se nalazi na 17. mestu. Kao glavne razloge moći Beyonce Forbes navodi to što je nedavno potpisala ugovor od 50 miliona dolara za reklamiranje kompanije Pepsi, njen nastup na finalu Super Bowla koji je imao rekordnu gledanost i odlazak na Mrs. Carter show svetsku turneju koja po produkciji spada među najskuplje u istoriji muzike.

Lady Gaga se nalazi na 45. mestu iako se iza nje nalazi mirna godina u kojoj nije objavljivala nove pesme i išla na turneju. Kolumbijska pevačica Shakira zauzela je 52. mesto uz obrazloženje da uprkos lošim kritikama poslednja dva albuma i dalje slovi za jednu od najtraženijih pevačica. Analiza Shakirine moći tumači se i kroz to da je većina svetskih magazina objavila slike njene bebe koju je nedavno dobila sa fudbalerom Barselone Gerardom Piqueom.

Angelina Jolie je najbolja plasirana glumica na listi i nalazi se na 37. mestu.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.