Popboks - Neslavan debi Daft Punk bolida u Formuli 1 [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.05.2013. 11:59

Neslavan debi Daft Punk bolida u Formuli 1

Grupa Daft Punk imala je juče na trci Formule 1 u Monaku neobičnu promociju novog albuma 'Random Access Memories'.

Francuski duo Thomas Banglater i Guy-Manuel de Homem-Christo prisustvovao je juče trci Formule 1 u Monte Karlu za Veliku nagradu Monaka na kojoj je bolid tima Lotus, pored ostalih sponzora, imao na sebi nacrtan logo grupe sa natpisom Daft Punk.

Vozači Lotusa Kimi Raikkonen i Romain Grosjean nosili su posebno dizajnirane kacige koje su izgledale kao one koje Daft Punk koriste u svojim spotovima. Članovi francuskog elektronskog sastava su se prema izveštajima medija družili pre trke sa vozačima Raikkonenom i Grosejanom.

Međutim, Lotusov dvojac nije se juče naročito proslavio na trci za Veliku nagradu Monaka. Bodove je uspeo da osvoji samo Raikkonen koji je prošao deseti kroz cilj i to tako što je u poslednja dva kruga izvršio nekoliko izuzetno rizičnih i opasnih preticanja. Britanski dnevnik Sun je zbog slabijeg rezultata Lotusa od očekivanog u naslovu izveštaja sa trke napravio igru reči 'Daft Punk get Unlucky at Monaco Monaco Grand Prix' aludirajući na naslov njihovog prvog singla Get Lucky sa novog albuma.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.