Popboks - Odlaže se održavanje Trenchtown festivala [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 28.05.2013. 10:49

Odlaže se održavanje Trenchtown festivala

Organizatori Trenchtowna saopštili su da festival ipak neće biti održan u ranije najavljenom terminu od 6. do 8. juna.

"Zbog okolnosti na koje ne možemo da utičemo, nismo na žalost u mogućnosti da realizujemo Trenchtown festival u ranije najavljenom terminu: od 6. do 8. juna. Uskoro možete očekivati više informacija. Izvinjavamo se i unapred zahvaljujemo vernoj publici na razumevanju", navodi se u saopštenju organizatora.

Trenchtown festival se vrlo brzo nakon osnivanja (2002) etablirao u jedan od najznačajnjih regionalnih muzičkih festivala na kojem su nastupili gotovo svi relevantni izvođači sa ex-Yu prostora, ali i iz Mađarske, Italije, Bugarske, Nemačke, Francuske... Trenchtown je godinama negovao poseban odnos prema publici, čiji je jedan deo bio smešten u kampu koji je bio deo festivalskog prostora. Festivalu svake godine prisustvuje više od 10.000 mladih iz celog regiona. Prva izdanja Trenchtowna održana su u okolini jezera Palić, a proteklih godina lokacija je bila Etno kamp, napušteni salaš u Palićkoj šumi, na 2km od centra Palića i 1,5 km od mađarske granice. Pored muzičkog programa, deo Trenchtowna bili su dnevni kulturni sadržaji kao što su pozorišne predstave, filmske projekcije, radionice različitog sadržaja, promocije knjiga i stripova, izložbe...

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.