Popboks - Policija prekinula promociju spota Kanye Westa u Hjustonu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 28.05.2013. 11:18

Policija prekinula promociju spota Kanye Westa u Hjustonu

Javna promocija novog spota Kanye Westa 'New Slaves' u Hjustonu prekinuta je ranije zbog intervencije policije.

Policija je prema izveštaju lista Huston Chronicle iz nepoznatih razloga rasterala masu koja se okupila kod Rothko kapele kako bi pogledala video projekciju spota New Slaves.

Isti izvor navodi da su se policijski automobili, sa uključenim sirenama, u sred projekcije parkirali na travnjak ispred Rothko kapele i pozvali prisutne da se raziđu ili će "biti uhapšeni zbog neovlašćenog prestupa na tuđi posed". Zanimljivo je da ni projekcija kod Centralne bibilioteke ispred George Bush muzeja takođe nije održana, ali je ona otkazana zbog tehničkih problema.

Kanye West je spot New Slaves promovisao na javnim projekcijama u 66 gradova širom sveta.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.