Popboks - Trent Reznor tajno radio na novom albumu Nine Inch Nails [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 29.05.2013. 11:48

Trent Reznor tajno radio na novom albumu Nine Inch Nails

Američka grupa Nine Inch Nail trebalo bi da do kraja godine objavi novi album.

Nine Inch Nails su poslednji studijski album The Slip objavili 2008. godine. Osnivač grupe Trent Reznor izjavio je da već godinu dana u strogoj tajnosti radi na novom albumu sa engleskim kompozitorom Atticus Rossom i producentom Alanom Moulderom

"Nisam bio iskren o tome šta smo radili u poslednje vreme. Zadnjih godinu dana tajno sam radio non-stop sa Atticus Rossom i Alanom Moulderom na novom Nine Inch Nails albumu, za koji sam srećan da kažem da je završen i da je jebeno dobar", rekao je Reznor.

Frontmen Nine Inch Nails naglasio je i da će se gitarista Robin Frick ponovo pridružiti grupi na predstojećoj turneji.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.