Popboks - Mick Jagger progovorio o zatvorskim danima [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 30.05.2013. 12:51

Mick Jagger progovorio o zatvorskim danima

Frontmen Rolling Stonesa Mick Jagger prekinuo ja zavet ćutanja o danima koje je 1967. godine proveo u zatvoru.

Mick Jagger je u intervjuu za Q magazin objasnio da se ne slaže kolegom iz benda Keithom Richardsom da je u zatvoru sve bilo lako i jednostavno. Richards je za razliku od Jaggera redovno pričao o njihovim danima u zatvoru, tvrdeći da je u ćeliji bilo mnogo zabavnih i smešnih momenata.

"Ništa što se dogodilo u zatvoru nije kavaljerski. Bilo je zastrašujuće. Bilo je u isto vreme i nekih svetlih trenutaka. Tada ipak nismo živeli u policijskoj državi. Nisu svi bili protiv nas. Imali smo mnogo podrške spolja od fanova i štampe", rekao je Jagger.

Richards i Jagger su 1967. uhapšeni tokom boravka u SAD pošto su kod njih pronađenje tablete amfetamina. Pevač Rolling Stonesa osuđen je na tri meseca zatvora zbog posedovanja droge, ali je na kraju ipak pomilovan i nije odslužio celu kaznu.

"Bilo je strašno. Suočavali smo se sa kaznom od čak nekoliko meseci u zatvoru. Gledajući unazad, to nam je delovalo ekstremno. Bio je to potpuno nepotreban potez i bacanje vremena i novca svih učesnika. Bilo je to pomalo budalasto", zaključio je Jagger.

Keith Richards je prošle nedelje priznao da 50 godina nije vraćao knjige u biblioteku.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.