Popboks - RHCP u septembru počinju da rade na novom albumu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 31.05.2013. 12:54

RHCP u septembru počinju da rade na novom albumu

Red Hot Chili Peppers započeće u septembru pravljenje novog albuma koji će naslediti 'I'm With You' izdanje iz 2011. godine.

"Verovatno ćemo se okupiti u septembru i započeti sa pisanjem pesama za novi album. Uvek imamo male ideje koje potom razrađujemo na probama i svirkama", izjavio je za Billboard Chad Smith, bubnjar RHCP.

Smith je objasnio da grupa nove pesme praktično stvara samo kada su svi članovi zajedno u istoj prostoriji.

"Nikada nemamo potpuno formirane pesme sve dok se sva četvorica ne nađemo zajedno u istoj sobi. Tek tada počinje pravi proces pisanja", zaključio je Chad Smith.

RCHP su jedini put u karijeri gostovali u Srbiji 2007. godine, kada su održali koncert u Inđiji.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.