Popboks - Bubnjar Slayera saznao preko Twittera da je izbačen iz benda [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.06.2013. 10:17

Bubnjar Slayera saznao preko Twittera da je izbačen iz benda

Dave Lombardo, dosadašnji bunjar grupe Slayer, saznao je preko Twittera da više nije član američkog benda.

Iako je na aktuelnu turneju, u okviru koje će Slayer gostovati i u Beogradu, sa bendom pošao bubnjar Paul Bostaph, Lombardo je sa Tomom Arayom i Kerry Kingom i dalje pregovarao oko toga da bi ipak mogao da se u nekom trenutku priključi grupi. Konačna odluka o Lombardovom izbacivanju iz benda, odnosno zvaničnom povratku Bostapha objavljena je na Twitteru.

"Paul je sjajan bubnjar i dobar prijatelj i veoma smo srećni što se vratio u bend u kojem je već svirao", navodi se između ostalog u saopštenju Toma Araye na Twitter nalogu benda. Međutim, ova informacija se nije svidela baš svim fanovima Slayera koji su u komentarima tog posta ostavljali poruke podrške Lombardu u stilu: "No Dave, no Slayer". Na pitanje jednog fana upućeno Lombardu: "Da li si i ti ovako saznao da nisi više član grupe", bivši bubnjar je odgovorio: "Očekivao sam, ali ne preko Twittera".

Lombardo je bio bubnjar u prvoj postavi grupe koju su 1981. osnovali Jeff Hanneman i Tom Araya. Potom je pet godina kasnije napustio bend, ali se ponovo vratio već 1987.. Do novog razlaza došlo je 1992, a do sledeće saradnje deset godina kasnije (2002).



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.