Popboks - Video igra po pesmi Love Will Tear Us Apart [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.06.2013. 12:24

Video igra po pesmi Love Will Tear Us Apart

Čuvena pesma grupe Joy Division 'Love Will Tear Us Apart' dobila je svoju video igru.

Kompanija MIghty Box Games napravila je video igru Will Love Tear Us Apart? u kojoj je svaki sledeći nivo inspirisan nekom od pesama Joy Division.

U opisu se navodi da je u pitanju "igra o ljubavnim vezama koje su na ivici raskida", kao i da joj je cilj da navede ljude da "razmišljaju o tamnoj strani ljubavi".

Više detalja o igri Will Love Tear Us Apart? možete pogledati na sajtu Mighty Box Games, gde je dostupno i online igranje promo verzije.

Pogledajte ispod trejler za igru:

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.