Popboks - Elemental imaju novi album - U redu je [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.06.2013. 09:28

Elemental imaju novi album - U redu je

Hrvatska grupa Elemental objavila je šesti studijski album 'U redu je'.

Elemental na albumu U redu je donosi po rečima izdavača "nešto žešći zvuk". Poslednji singl Po mojoj mjeri, kojim je najavljivan izlazak novog CD-a, grupa je objavila pre mesec i po dana.

"Kroz šest albuma uvijek sam se trudila dodirnuti teme žene, a ovaj smo put odlučili da upravo takvom pričom započnemo novo poglavlje i otvorimo novi album", navodi se u izjavi pevačice Remi.

Promocija albuma U redu je zakazana je za sutra uveče (20:00) u Zagrebu, na Trgu Burze ispred caffea Mojo Bar. Pored potpisivanja albuma planirano je i da članovi Elementala izvedu svoje nove pesme.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.