Popboks - Miguel pao tokom nastupa na ženu, njen advokat tvrdi da ima oštećenje mozga (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.06.2013. 11:28

Miguel pao tokom nastupa na ženu, njen advokat tvrdi da ima oštećenje mozga (Video)

Vip Bhola, advokat Khyati Shah na koju je Miguel pao tokom nastupa na dodeli Billboard nagrada, tvrdi da njegova klijentkinja ima oštećenje mozga.

Miguel je pre dve nedelje. tokom nastupa na dodeli Billboard nagrada, odlučio da usred izvođenja pesme Adorn skoči preko publike sa jedne na drugu binu, ali njegov let nije bio dovoljno dugačak i završio se na glavi Khyati Shah koja je pala na pod (pogledajte ispod video). Američki pevač se posle nastupa izvinio Khyati, koju je upoznao u bekstejdžu dok je držala led prislonjen uz glavu.

"Mislim da je veoma jasno šta se dogodilo. Ali mi je veoma drago što sam upoznao moju novu prijateljicu Khyati. Nismo se nažalost upoznali u najboljim okolnostima, ali mislim da ćemo biti u redu", izjavio je tada Miguel tvrdeći da je Khyati prihvatila njegovo izvinjenje.

Međutim, advokat Khyati Shah sada tvrdi da njegova klijentkinja ima neurološke posledice zbog toga što je udarila glavom u binu kada je Miguel sleteo na nju.

"Neki od problema koje je počela da ima posle tog događaja ukazuju na povredu glave i moguće oštećnje mozga. Na osnovu konačnih nalaza lekara, koje ćemo imati do kraja nedelje, odlučićemo da li će biti podignuta tužba protiv Miguela i Billboarda kao organizatora događaja", rekao je Vip Bhola, advokat Khyati Shah.

Na dodeli ovogodišnjih Billboard nagrada Taylor Swift je osvojila čak osam statueta.

Pogledajte ispod snimak kako je Miguel pao Khyati Shah.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.