Popboks - Roger Waters tražio Arenu umesto Ušća [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.06.2013. 12:37

Roger Waters tražio Arenu umesto Ušća

Beogradski koncert Rogera Watersa, koji je zakazan za 1. septembar, neće se održati na Ušću već u Kombank areni.

U saopštenju organizatora koncerta tvrdi se da je do promene mesta održavanja došlo "zbog tehničkih i produkcijskih razloga", a na zahtev tehničke ekipe Rogera Watersa.

"The Wall Live je namenjen stadionskim prostorima. Na žalost, Beograd nema odgovarajući stadionski prostor koji bi mogao da ugosti ovakvu mega produkciju, trenutno najveću na svetu. Nakon višemesečnih pokušaja da se produkcija prilagodi uslovima otvorenog prostora, što je iziskivalo izgradnju dodatne opreme koja bi zaštitila ovo genijalno delo od eventualnih naleta vetra i vremenskih nepogoda, tehnička ekipa Rogera Watersa odustala je od proširivanja i ovako zahtevne produkcije. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa najvećim svetskim promoterom, kompanijom Live Nation, dogovoreno je da se koncert ne otkaže već premesti u zatvoreni prostor Kombank Arene", navodi se u saopštenju Kombank arene.

Ulaznice za koncert Rogera Watersa mogu se kupiti po cenama od 3.900 do 7.500 dinara. Ulaznice koje su već kupljene za koncert na Ušću važiće i u Kombank areni. Prodaja ulaznica za nastup na Ušću danas je obustvljena, a početak prodaje karata za Kombank arenu planiran je za petak.

Roger Waters je prošlog meseca najavio da u Srbiji namerava da se upozna sa ratnim vojnim invalidima.

::KUPITE ULAZNICE::

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.