Popboks - Liam hoće da okupi Oasis povodom jubileja albuma Definitely Maybe [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 06.06.2013. 09:25

Liam hoće da okupi Oasis povodom jubileja albuma Definitely Maybe

Liam Gallagher ne krije da bi želeo da sa bratom Noelom sledeće godine ponovo okupi grupu Oasis povodom 20 godina od izlaska prvog albuma 'Definitely Maybe'.

"Sa Oasis imam nedovršenog posla. Ljudi me stalno pitaju da li ću ponovo okupiti Oasis. Ja bih to uradio nizašta, ali mislim da bi neki drugi na tome zaradili mnogo jebenog novca. I ja bih to uradio za pare takođe, ali mi one ne bi bile na prvom mestu. Mislim da nikada nećemo snimiti novu ploču. Na takav način ne verujem da ćemo ikada biti ponovo zajedno", rekao je Liam Gallagher za magazin NME.

Liam je čak predložio svom bratu Noelu da prevaziđu međusobne nesuglasice povodom 20. godišnjice albuma Definitely Maybe.

"Ako bi se ponovo okupili, bilo bi jebeno lepo da to bude na 20-godišnjicu benda i prvog albuma. Mogli bi ja i Noel da zakopamo 'ratne sekire' kako bi zajedno na brzinu napravili još jedan krug zarad stare slave", zaključio je Liam Gallagher.

Oasis su album Definitely Maybe objavili 1994. godine, a do danas je prodato više od deset miliona primeraka. Ovo izdanje je prema anketi magazina Q zauzelo prvo mesto na listi najboljih britanskih albuma svih vremena.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.