Popboks - Dvojica gitarista u mesec dana 'pobegli' iz NIne Inch Nails [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 08.06.2013. 11:35

Dvojica gitarista u mesec dana 'pobegli' iz NIne Inch Nails

Grupa Nine Inch Nails ostala je bez dvojice članova u samo mesec dana.

Bend je najpre 15. maja napustio bas gitarista Eric Avery, koji je svoj odlazak obrazložio time da "ne može više da izdrži intenzitet rada u Nine Inch Nails".

Novi udarac bendu Trenta Reznora zadao je solo gitarista Adrian Belew, koji je svojevremeno bio jedan od glavnih ljudi u bendu Davida Bowiea, a svirao je i sa Frankom Zappom, Talking Headsima... Belew je član Nine Inch Nails bio samo tri meseca i trebao je da bude najveće pojačanje za novi album čiji je izlazak zakazan za 3. septembar.

"Imam veliko poštovanje prema Trentu i muzici koju pravi. Niko nije kriv. Obojica smo se usaglasili da nam jednostavno ne ide", navodi se u izjavi Belewa povodom odlaska iz Nine Inch Nails.

Trent Reznor je pre nedelju dana izjavio da je tajno radio na novom albumu Nine Inch Nails.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.