Popboks - U prodaji ulaznice za Calexico [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 12.06.2013. 15:20

U prodaji ulaznice za Calexico

Američki sastav Calexico objavio je živi album Ancienne Belgique vol. 2, pred dolazak u Beograd za koncert 7. avgusta na prostoru teniskih terena Odbojkaškog kluba Partizan na Malom Kalemegdanu 2, za koji su od danas karte u prodaji karte po ceni od 1.200 dinara, odnosno 2.000 dinara za VIP ulaznicu, preko mreža Eventim i Ticketline.

"Nedavno smo krenuli na severnoameričku turneju, a nadamo se da ćemo sresti nekog od vas kad kasnije tokom leta svratimo do Evrope, gde će na koncertima moći da se nađe album 'Ancienne Belgique Vol. 2'", saopštio je bend koji predvode pevač i multiinstrumentalista Joey) Burns i bubnjar John Convertino, nekada članovi kultnog benda Giant Sand.

Calexico je 2008. godine objavio živi album Ancienne Belgique vol. 1 snimljen u prestižnom koncertnom prostoru u Briselu Ancienne Belgique, a sada je stigao i svojevrsni nastavak snimljen na istom mestu Ancienne Belgique Vol. 2. Bend dolazi u Beograd u okviru evropske turneje povodom aktuelnog albuma Algiers (2012).

"Za mene lično dobar je osećaj kad se povežemo sa Evropom, jer smo povukli toliko uticaja od evropske estetike. Mislim da je ona uticala na naš senzibilitet i ton", kaže Burns.

Ulaznice za beogradski koncert Calexica biće nešto skuplje posle 1. jula.

:: KUPITE ULAZNICE ::

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.