Popboks - 'Exit nije ugrožen' [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 12.06.2013. 15:41

'Exit nije ugrožen'

Povodom informacije koja je objavljena u medijima da je održavanje Exita 2013 dovedeno u pitanje, oglasili su se organizatori festivala saopštenjem.

"Obaveštavamo javnost da festival nije ugrožen i da će biti održan kako je i planirano, na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10-14. jula. Imamo sva uveravanja najviših zvaničnika Vlade Srbije da festival ima podršku države, koja prepoznaje da je EXIT projekat od opšteg nacionalnog značaja. Podsećamo javnost da posetioci EXITa svake godine doprinose lokalnoj ekonomiji Novog Sada i Srbije sa oko 15 miliona eura. Na ovaj način, u poslednjih 10 godina posetioci festivala investirali su u Srbiju preko 100 miliona eura, a u narednih 10 godina investiraće još najmanje toliko. Pored direktne ekonomske koristi, kao jedan od najpozitivnijih domaćih brendova, EXIT u još većoj meri doprinosi poboljšanju imidža zemlje. Tim Džuda, novinar londonskog Economista, najuticajnijeg evropskog ekonomskog časopisa, svrstao je marketinški doprinos festivala Srbije u kategoriju - neprocenjivo! Ističemo da je interesovanje za ovogodišnji EXIT najveće u poslednjih nekoliko godina,  očekujemo punu tvrđavu, goste iz preko 60 zemalja i jedan od najboljih EXITa ikada!", navodi se u saopštenju Exita.

Na festivalu će ove godine nastupiće Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, David Guetta, Fatboy Slim, Nick Cave and The Bad Seeds, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popovic, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong i mnogi drugi.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.