Popboks - Mak & Vzlet - kompilacija slovačkih i rusinskih bendova [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 20.06.2013. 08:59

Mak & Vzlet - kompilacija slovačkih i rusinskih bendova

Časopis na slovačkom jeziku Vzlet i magazin na rusinskom Mak objavili su CD kompilaciju autorskih bendova iz Vojvodine pod nazivom 'Mak & Vzlet'.

Na Mak & Vzlet kompilaciji nalazi se 21 autorska pesma slovačkih i rusinskih bendova iz Vojvodine. Na CD-u se po rečima izdavača mogu naći različiti muzički žanrovi, od rocka, punkrocka, metala, sve do hip-hopa, electro i experimental zvuka.

Izdavač navodi da ovaj CD "predstavlja pregled muzičke scene dve manjinske zajednice u Vojvodini", ali i "primer kreativne interkulturne saradnje".

Maks & Vzlet kompilacija objavljena je kao dodatak u časopisima Maks i Vzlet.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.