Popboks - Ulaznice na dan koncerta The National u Zagrebu jeftinije zbog novog poreskog zakona [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.06.2013. 16:09

Ulaznice na dan koncerta The National u Zagrebu jeftinije zbog novog poreskog zakona

Cena ulaznice za koncert koji će grupa grupe The National održati 2. jula na zagrebačkoj Šalati biti biće ista kao u pretprodaji - 220 kuna.

Novim poreskim zakonom PDV na koncertne ulaznice u Hrvatskoj je od 1. jula smanjen sa dosadanašnjih 25 na 10%, tako će se ulaznice i na sam dan koncerta umesto najavljenih 250kn prodavati po dosadašnjih 220kn. Organizatori koncerta, kolektiv Žendo uho, saopštili su da je 100 ulaznica sigurni minumum koji će sa naći na blagajni Šalate na dan koncerta.

The National će u utorak svirati četvrti put u Zagrebu. Bend dolazi u glavni grad Hrvatske u okviru tureneje na kojoj pomoviše novi album Trouble Will Find Me objavljen 21. maja.

Ulaznice se po ceni od 220 kuna mogu kupiti u pretprodaji do isteka zaliha u knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu u Zagrebu, kao i online.

"Bez obzira na novonastale povoljnosti koje su umanjile cijenu ulaznice na dan koncerta molimo sve zainteresirane da na vrijeme nabave svoju ulaznicu kako bi prisustvovali ovom bitnom romantičnom događaju", kažu iz Žendog uha.

Pogledajte ispod live video za pesmu Bloodbuzz Ohio sa nastupa grupe National 2010. godine u Zagrebu:



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.