Popboks - Metak za zlikovca: Lagos Express za besplatan download [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 22.07.2013. 10:49

Metak za zlikovca: Lagos Express za besplatan download

Drugi album instrumentalnog funk-rock sastava Metak za zlikovca može se besplatno preuzeti sa sajta balkanrock-records.com.

“Album Lagos Express, i istoimena pesma, dobili su naziv kao asocijacija na Felu Kutija, Nigerijskog muzičara koji je u periodu pravljenja tih pesama bio jedna od inspiracija. Kroz album su provučeni različiti stilovi, od funka preko tvrđe rock muzike do afro ritmova. Zajedničko za sve pesme je da ih pravimo po svom ukusu, bez osvrta na trend”, rekao je Ivan Simić, gitarista i saksofonista benda.

Debi album Live At Underground Studio MZZ su 2010. objavili za Slušaj Najglasnije!.

Drugi album je snimljen u postavi: Ivan Simić (gitara), Milan Simić (bas gitara), Danilo Jovičić (truba) i Jovana Petrović (bubnjevi). U međuvremenu je na Jovanino mesto došao novi bubnjar Aleksandar Dimitrijević. Lagos Express se može besplatno preuzeti OVDE.

Pročitajte recenziju albuma Lagos Express koju je Popboks objavio pre sedam meseci.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.