Popboks - Interaktivni spot Kanye Westa za pesmu Black Skinhead [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 22.07.2013. 11:07

Interaktivni spot Kanye Westa za pesmu Black Skinhead

Nakon što je procurela nezvanična verzija spota, Kanye West je požurio da objavi zvanični interaktivni video za pesmu "Black Skinhead" koja se nalazi na novom albumu "Yeezus".

Kanye i reditelj spota Nick Knight su omogućili da gledaoci sami mogu da ubrzavaju ili usporavaju video i skidaju veoma jednostavno fotografije iz spota.

Video možete pogledati OVDE, a recenziju albuma pročitati OVDE.

Pogledajte ispod live izvođenje pesme Black Skinhead u emisiji Saturday Night Live koje je najavio Ben Affleck.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.