Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Anima

Ivan Ikonic - drums
Bob Vidakovic - guitar & lyrics
Darko Isailovic - bass
Branko Ilic - vocals & lyrics

ANIMA je novi srpski rok sastav anarhichnog pogleda na svet sa idejom da u vremenu koje dolazi okuplja slobodne duhove u Srbiji i van, sa vizijom da cjemo u tim susretima deliti se i davati jedni drugima bez ostatka, tako stvarajucji jedan novi "Vrli novi svet". Tekstovi i muzika chesto su nastajali prolaskom kroz "Vrata percepcije (Aldous Huxley)", tako da cjemo zajedno sa chovekom (ljudima) prolaziti i pronalaziti nove vidike, poglede, energije i vizije neke "nove realnosti" tako priblizavajucji slike "Svete vizije stvarnosti (Huxley, again :)" gde smo svi sjedinjeni u zajednicu za kojom cheznemo u aktuelnoj realnosti, zajednicu u ljubavi, slobodi i miru, koja je kontra i bunt sistemu a s druge strane lepota i uzvisenost okupljanja i spajanja u vechom sjaju duha.
Pokretachi ANIME i sami su uchestvovali u stvaranju jednog drustvenog fenomena koji je na zalost pao i ugasio se, no danas vidimo da je vreme za novo stvaranje i subverzivnu delatnost, alternativne akcije i avangardu, kako govori pevach i tekstopisac Anime, Branko Ilic,  osnivach pokreta Otpor. Dakle, znamo kako cjemo, vreme je za nas, a muzika jos nije umrla ("till the music's over ;)

Website: http://www.myspace.com/anima.the.band

E-mail:


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Blue Snake of Belief
My Friend Lives In NY
Last Plane - Gods BitchKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.