Popboks - View Artists [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu


Rđa

Bend je nastao 2008 godine, iz potrebe za dobrim alternativnim rok zvukom i spojio muzicare iz razlicitih muzickih zanrova . Sve pesme benda Rdja su autorske,karakterise ih autenticni zvuk koji nosi muzicke korene iz bluesa, hard rocka '70-tih, '80-tih i Seatle zvuka '90-tih i uokvirene su tekstovima na srpskom i engleskom.
Bend Rdja imao je vise zapazenih koncerata u Beogradu, izmedju ostalih i nastup na novogodisnjem maskenbalu u KST-u, kao predgrupa Elvis J. Kurtovicu u klubu Danguba i u mnogim kultnim beogradskim rock klubovima kao sto su "Living room" SKC, klub Zica, klub Atom, klub Stav i drugi.

Bend trenutno radi u sastavu :
Bogdan Vasic- lead guitar,
Dragoslav Ostojic - drums,
Mihajlo Arsenijevic - lead vocal ,
Lazar Mesaros - rhythm guitar,
Matija Jovanovic- bass
 i Ana Mesaros - backvocals

Trenutno je u studiju i trazi izdavaca.

Website: http://www.myspace.com/rdjabend

E-mail: rdjabend@gmail.com


Download:

Trenutno nema pesama za download.

Preslušavanje (uskoro!):

Eve
How lowKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.